Zero-waste csapatépítő foglalkozás a céges karácsonyra? 
Karácsonyfadísz és ékszer készítés különleges textilekből? 
Írj nekünk és találjunk ki közösen személyre szabott, felelős csapatépítő programot!

A RePityke fenntartható, zero-waste elvekre épülő táskák és termékek készítése mellett évek óta tart különböző tematikájú workshopokat. Ezekre a foglalkozásokra egyre nagyobb igény mutatkozott az utóbbi időben vállalatok, cégek részéről. Korábbi foglalkozásainkból ezért számukra állítottunk workshop kínálatot, amelyekből mindegyikre életkortól és nemtől függetlenül nagy szokott lenni az érdeklődés.
A workshopok alapját a meglévő textilek újrahasznosítása és értékes új tárgyak készítése adja, akár ajándékba, akár saját használatra. Mivel egyszerűen elkészíthető és jól előkészített szabásmintákról van szó, ezért rövid idő alatt, akár 20-30 perc alatt elkészíthetőek ezek az apróságok, amik garantált sikerélményt adnak még a kezdő kézműveskedők számára is.

Kérj ajánlatot a repityke@gmail.com címen!

Workshop kínálatunk

Karácsonyfadísz készítő workshop

Az adventi időszakra, akár karácsonyi eseményekre lehet alkalmas az a workshop, amin farmer és gombok gyöngyök felhasználásával a megadott minták alapján gyönyörű karácsonyfadíszeket készíthetnek a résztvevők. Az anyagok mellett, a díszítések kézi felvarrásában és az elképzelések megvalósításában is szívesen segítünk. 

Kitűző készítő workshop

A résztvevők farmer- és bőrhulladék újrahasznosításával, az előre gyártott sablonok és a mi segítségünkkel készíthetnek kitűzőket. A workshop ideje alatt folyamatosan lehet bekapcsolódni 6-100 éves korig :) Itt szoktuk javasolni, hogy akár másik workshoppal kombinálva a kicsik és nagyok, gyerekek és szüleik együtt készíthetnek hajpántot és kitűzőt.  Tapasztalataink szerint ez minden korosztály számára izgalmas időtöltés szokott lenni, amikor kitelepülünk egy-egy rendezvényre. 

Hajpánt készítő workshop

Ezen a foglalkozáson a résztvevők textil- és bőrhulladék felhasználásával a megadott minták alapján gyönyörű hajpántokat készíthetnek. Mi itt is szakmai segítséget biztosítunk nekik, hogy a sikerélmény garantált legyen.

Molinó workshop
 

Megmaradt céges molinók?
Régi arculat szerinti bannerek?
Mielőtt kidobásra lennének ítélve, érdemes végiggondolni, hogy újrahasznosításukkal milyen praktikus eszközök, tárolók készülhetnek belőlük. Ezen a résztvevőnként 5-15 percet igénylő foglalkozásokon reklámanyagokból, molinókból készülhetnek különösebb zaj vagy kosz nélkül, lyukasztásos technikával kártyatokok, borítéktáskák és neszesszerek. 

Ékszer készítő workshop
 

Inkább hölgyeket célzó, de akár más workshopokkal jól kombinálható programunk az ékszerkészítő workshop, amin az érdeklődők textil- és bőrhulladék, valamint gombok felhasználásával saját kedvük szerint készíthetnének fülbevalókat,nyakláncokat, karkötőket leginkább szegecseléssel, ragasztással. Az anyagok biztosítása mellett, a szerelékek felszerelésében és az elképzelések megvalósításában is szívesen segítünk mindenkinek.

Kérj ajánlatot workshopjainkra a repityke@gmail.com címen!

0