Fenntartható ajándékot keresel céges partnereid, alkalmazottaid, konferencia résztvevőid számára?

A RePityke 2015 óta a magyar öko-divat képviselője. Táska kollekcióink és egyéb kiegészítőink mellett, most a cégek számára is bővítettük a termékkínálatunkat. Az itt felsorolt darabok mind-mind fenntartható módon, különféle farmer és molinó újrahasznosításával készülnek budapesti varróműhelyünkben. A termékek gyártása előtt minden esetben egyeztetünk az adott termék kinézetéről. Igény esetén a cég által felhalmozott régi reklámanyagok is újrafelhasználásra kerülhetnek, így igazán egyedi ajándékkal lepheted meg partnereidet, ügyfeleidet, kollégáidat, vagy éppen rendezvényed résztvevőit.

Nézd meg kínálatunkat és kérj árajánlatot a repityke@gmail.com címen!

Rendelhető céges termékeink
Molinó aprótartó

A legtöbb pénztárcába nagyon kevés aprópénz fér, mégis rengeteg apró megy át a kezeink között és folyamatosan megakarunk tőle szabadulni, hogy könnyebb legyen a tárcánk. Hasznos kis segítő lehet a fémpénzeid gyűjtésére, a reklám molinóból készült aprótartó és ha céged adja a régi reklám molinókat, akkor fenntartható módon tudtok megszabadulni a felesleges műanyag szemetetektől, de ha mi adjuk az alapanyagot akkor is sokat tettetek azért hogy kevesebb hulladékot adjunk az élővilágnak.

 

Méret:

Reklám molinó újrahasznosításával készült aprótartó. Szívesen vesszük a megrendelő cég régi kidobásra ítélt molinóját, hogy abból készüljenek az új aprótartók. Ha mégsem hozott anyagból dolgozunk akkor sokféle színes, vidám, vagy akár monokróm molinóból, előre nem meghatározott színű termékeket készítünk, a saját meglévő készletünkből.

Farmer tolltartó
XVXX2279.JPEG
SOHR5547.JPEG
IKTQ4040.JPEG
NNIE5410.JPEG

Digitális világunkban már egyre kisebb szerep jut a kézírásnak, mégis egy-egy meetingen, megbeszélésen jól jön, ha van mivel jegyzetelnünk. A farmer anyagból készült tolltartónk kiváló megoldás lehet a kedvenc tollaink, szöveg kiemelőink tárolására, kis mérete miatt pedig bárhová magaddal viheted. 

Rendelésednél megadhatod, hogy milyen színű cipzárral és cérnával készítsük el, hogy tökéletesen passzoljon a céges arculathoz.

Kérheted gumis változatban is, hogy rögtön A5-ös jegyzet füzettel együtt tud magaddal vinni. Sőt ha szeretnéd logózható eco-parafa füzetet is kérhetsz megrendelésed mellé.

 

Méret:

Farmer anyag újrahasznosításával készült tolltartók. Rendelhető A5-ös füzetre helyezhető gumis és sima változatban.  Kérhető kék és fekete farmerral. A cipzár, cérna és a gumi színe a megrendelő cég arculatához igazodhat.

Basic Pénztárca

Rendkívül tartós, szinte elnyűhetetlen minimál stílusú pénztárcánkat, speciális hajtogatási technikával és lejárt plakátokból, reklám felületekből, valamint régi céges arculat reklám molinóból készítjük. A praktikus kisméretű tárca pisztolygombbal záródik, ami lehet ezüst vagy antik színű, ezen felül külön rekesz található benne az aprónak, a papírpénznek és két bankkártyának. Ennél a termékünknél is szívesen dolgozunk az általatok hozott anyagból, így még inkább személyesebbé varázsolhatjátok a céges ajándékokat.

OUPC9692.JPEG
MBRP8447.JPEG

Méret:

 

Reklám molinó újrahasznosításával készült pénztárca, kártya tartóval, apró és papírpénz tartórekesszel. Szívesen vesszük a megrendelő cég régi kidobásra ítélt molinóját, hogy abból készüljenek az új pénztárcák. Ha mégsem hozott anyagból dolgozunk akkor sokféle színes vidám, vagy akár monokróm molinóból, előre nem meghatározott színű termékeket készítünk, a saját meglévő készletünkből.

ReJeans - Farmer gymbag

Szinte minden alkalomra tökéletes választás lehet a klasszikus tornazsák fazonunk, a ReJeans. Farmer újrahasznosításával készült táskáink lehetnek elegáns, harmonikus, máskor igazán extravagánsak is, attol függ milyen színeket választotok hozzá. Táskáink kétféle méretben rendelhetők, valamint kérhető bele extra zseb is, hogy a legszükségesebb dolgok mindig kéznél lehessenek.

 

Méret: 28×35cm vagy 36x46cm

Tornazsák újra gondolva. Farmernadrág újrahasznosításával készült termékek, ami kétféle méretben rendelhető, belső béléssel és akár cipzáras belső zsebbel. Az alap anyaga egy kék színű farmer és ehhez választható színű műbőr díszítés kérhető.

XEYO0378.JPEG
RJBH1120.JPEG
HJKF7920.JPEG
Molinó bankkártya tartó

Reklám molinó kártyatartóink igazán fenntartható megoldása lehet bank-, hitel- vagy akár törzsvásárlói kártyáid tárolására. Kártyatartónk kis helyen elfér, körülbelül 3-6 kártya tárolására alkalmas és a varrás színe a ti választásotok lesz. Ha céged adja a régi reklám molinókat akkor ti is sokat tettetek földünk védelmében, de ha mi adjuk az alapanyagot akkor is kevesebb műanyag hulladék szennyezi vizeinket. 

 

Méret:

Reklám molinó újrahasznosításával készült kártyatartó, körülbelül 3-6 kártya tárolására alkalmas. Szívesen vesszük a megrendelő cég régi kidobásra ítélt molinóját, hogy abból készüljenek az új kátyatartók. Ha mégsem hozott anyagból dolgozunk akkor a cérna színét tudjuk a megrendelő céges arculatához igazítani.

CHTY6522.JPEG
PEYR9289.JPEG
Farmer telefontartó gúla

Asztali telefontartónkkal kényelmesen nézhetsz videókat, sorozatokat vagy filmeket. Skypeolhatsz, videótelefonálhatsz barátaiddal és családtagjaiddal, anélkül, hogy a kezed elfáradna a telefon tartása közben. Vagy akár a konyhában elhelyezve, könnyedén tudod a receptek utasításait követni és ezzel meggyorsíthatod a munkafolyamatokat. Telefontartóink farmer újrahasznosításával készülnek, amihez akár egy céges gyűjtés keretén belül ti is adhatok régi kopott farmereket, hogy minél tovább a körforgásban tartsuk ezt az igazán strapabíró anyagot.

 

Méret:

Kérj egyedi árajánlatot termékeinkre a repityke@gmail.com címen!