• RePityke

RePityke × Fashion Revolution Week

Korábbi blog bejegyzésünkből már megtudhattátok, hogy mi is az a Fashion Revolution, mi a célja, és mire is jó egyáltalán. Valamint azt, hogy milyen hazai programokra tudtok ellátogatni a Fenntartható divathét keretei között. A fenntarthatóság, az etikus divat és maga a Fashion Revolution számunkra is kiemelkedően fontos témák, így ebből az alkalomból, április végére mi is különleges programokkal, eseményekkel készültünk nektek.

#repityke #program #ajánló #fashionrevolution #fashionrevolutionweek #imakeyourbag #sustainablefashion #eticalfashion #design #bag #táska #divatforradalomPROGRAM AJÁNLÓ


Április 24 - 27

RePityke Nyitott MűhelyMinden nap, hosszított nyitvatartással, 12:00 - 19:30-ig megnyitja kapuit a műhelyünk, ahol kedvetekre körbenézhettek, kérdezhettek, bepillanthattok a táskakészítés legizgalmasabb pillanataiba és nem mellesleg kipróbálhatjátok magatokat akár tervezőként is! Az első 10 látogatónk ugyanis, aki vállalkozik rá, hogy összeválogassa az anyagokat, a vadiúj RePityke táskájához, 20% kedvezményt kap tőlünk, bármelyik típusunkat is választja.


Így az árak a következőképpen alakulnak az első 10 lelkes tervező számára:

ReGym: 8.000,- helyett 6.400,-

ReCon: 16.000,- helyett 12.800,-

ReCube: 19.200,- helyett 15.300,-

ReZip: 20.800,- helyett 16.700,-

ReSa - jógatáska: 8.500,- helyett 6.800,-


Vásárolj tudatosan. Vásárolj egyedit. Vásárolj kézzel készített, újrahasznosított termékeket, egyenesen a tervezőktől és gyártóktól.


Április 28.

PlaStic FanaticS workshop - reduce, reuse, recycleÚgy gondoljuk, hogy nem csak a textil hulladékot lenne fontos csökkenteni a háztartásokban. De sajnos, még akkor is, ha az ember igyekszik teljes mértékben kiszorítani a nejlon szatyrokat az életéből, mindenkinél akad egy néhány belőlük a szekrények mélyén. Workshopunkon egy egyszerű, mégis nagyszerű technikát sajátíthattok el és a nejlonszatyrokból szuper használati tárgyakat, tolltartót vagy neszesszert varrhattok a segítségünkkel.


Ára: 6.900,- / fő

Maximális létszám: 5-5 fő

Jelentkezéshez és egyéb részletekért katt a linkre:

Workshop időpontja:

11:00 - 14:00 --> https://www.repityke.com/events/plastic-fanatics-reduce-reuse-recycle

15:00 - 18:00 --> https://www.repityke.com/events/plastic-fanatics-reduce-reuse-recycle-2


Hogy elsőként értesülj az újdonságokról, kövess minket Facebookon vagy iratkozz fel hírlevelünkre!


49 megtekintés0 hozzászólás