• RePityke

Két év nagy idő - vagy mégsem?

Mintha tegnap történt volna, hogy elkezdtünk helyet keresni a műhelyünk számára, hogy az eldugott lakásból, végre igazi otthonra leltünk. Kiadó ingatlanokat böngésztünk, kerestük a legjobb helyet. A nagy keresgélésben, végül ismerősök tanácsára találtunk rá a Palomára. A gyönyörű, boltíves, patinás gangba azonnal beleszerettünk és végül itt sikerült igazi kuckót kialakítanunk a RePityke számára.Kezdetek…

Pakolás, fúrás, szerelés

Izgalmas időszak volt az első pár hónap a számunkra. Azt hittük, hogy pikk-pakk megleszünk, és hamar folytatódhat is tovább a munka az új helyen, de rá kellett jönnünk, hogy nem is olyan egyszerű összepakolni, majd kipakolni egy egész műhelyt. A cipekedésben, fúrásban és bútorszerelésben szerencsére azért sokat segítettek nekünk a családtagjaink és a barátaink. Nélkülük lehet, hogy még mindig pakolnánk :)

Szerettük volna, ha az üres szobánk, végül egy egységes világot tükröz majd annak, aki belép hozzánk, mégis praktikus a kialakítása. Így esett a választásunk az egyszerű fehér falakra a napsárga hálós, geometrikus mintával, a faládákra, a növényekre és a rengeteg polcos tárolóra a hátsó részben.


Mi változott azóta?

Két éve, amikor beköltöztünk....
... és most

Ritkán mesélünk róla, pedig sokszor szoktunk pakolni, rendezkedni a műhelyben. Annak ellenére, hogy folyamatosan készülnek az újabb és újabb táskák, egyre több újrahasznosításra váró textilünk lett. Új tárolók kerültek a polcok tetejére azokkal a maradék anyagokkal, amiktől nincs szívünk megválni, de még nem találtuk ki, mit is kezdjünk velük. Mindig keressük, hogyan lenne a legjobb átrendezni a teret, mivel a kezdetben olyan hatalmasnak, tágasnak tűnő hely, egyre kisebbé változott, ahogy belaktuk, de tulajdonképpen az eredeti kialakításon eddig nem sokat változtattunk. A szobában hosszabb-rövidebb ideig bemutattuk különböző barátaink termékeit is és az elmúlt két évben állandóan küzdünk, hogy a káosz, ami a műhelyek velejárója, ne uralkodjon el rajtunk teljesen.


Az évek teltek…


Az egy évből gyorsan kettő lett és már megszámolni se tudjuk, mennyien fordultatok meg a mi kis birodalmunkban. Van, aki egyedi megrendelésre táskát tervezni jött hozzánk, van aki workshopra, hogy kipróbálhassa a varrógépeket. Van, aki ajándékot keresett és olyan is, aki csak véletlenül talált ránk. Ezt a két évet szeretnénk megköszönni nektek egy különleges februári akcióval. A "2YEARSPALOMA" kuponkód használatával minden termékünkre -20% kedvezményt adunk egész hónapban online és offline is. Nézzetek be hozzánk FEBRUÁRBAN! Ünnepeljünk együtt! :)


105 megtekintés0 hozzászólás