• RePityke

Home office - hogyan tovább?

Telnek múlnak a hetek és már gyakorlatilag egy hónapja itthonról próbáljuk megszervezni a hétköznapjainkat. Persze igyekszünk mindig pozitív és lelkesítő témákkal jelentkezni, mert szeretünk kiszakadni a jelen helyzetből és reméljük ezáltal ti is kikapcsolódtok egy picit. De azért néhányan már kérdeztétek, hogy mégis hogyan lesz tovább? Hiszen ez a helyzet ki tudja meddig tart és ha vége is lesz, nem fog egyik pillanatról a másikra minden visszaállni. Szóval most erről írnánk nektek pár sort, mert a mi lelkünket is nyomja ez a kérdés... :)

Nekünk is nehéz döntéseket kellett az elmúlt napokban meghozni azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudunk talpon maradni és talpra állni majd, ha eljön az ideje. Kisvállalkozás vagyunk, mindkettőnknek ez a főállása, még akkor is ha vállalkozásunk fenntartása sok lemondással jár a magán életünkben. Vállalkozásunk minden adóját, műhelyünk bérleti díját, a különféle alapanyagok díját és minden munkadíját igyekeztünk előteremteni minden hónapban. Aki, egy kicsit járatos az ilyen kiadásokban az tudja, hogy ez önmagában is elég nagy teher tud lenni. Nem voltunk felkészülve arra, hogy az elkövetkező időben lehet, hogy gyakorlatilag nem lesz bevételünk, hogy elmaradnak a vásárok, a workshopok, a különféle rendezvények. A design termékek iránt a következő időben várhatóan kevesebb lesz a kereslet, ami teljesen érthető, de mi ennek ellenére igyekszünk kitartani, minden kiadásunkat a minimálisra csökkenteni és örülni annak, ha valaki ebben a helyzetben is támogat minket termékeink megvásárlásával. Hiszünk a márkánkban és abban, hogy amit kínálunk az értékteremtő és különleges.

De nem kezdünk el maszkokat gyártani mindaddig amíg ennek feltételei (például steril környezet, megfelelő alapanyag, stb.) nem adottak számunkra és nem szeretnénk mindenki arcába tolni, hogy segítsetek a kis kézműves márkánkon. Ellenben igyekszünk részt venni minden olyan összefogásban, amely a hasonló kisvállalkozások támogatását segíti elő. Továbbra is minőségi, egyedi termékeket készítünk a számotokra és amennyire tudunk jelen leszünk az online világban. Ugyanúgy mint eddig, posztolunk, blogolunk, hirdetünk, webshopot kezelünk, fotózunk, szabunk, varrunk, csak most otthonról.


Szerencsések vagyunk, hogy itt vagyunk egymásnak és hogy kölcsönösen támogatni tudjuk egymást, akkor is ha a félelmek és kétségek beborítanák a kék eget. Odafigyelünk egymásra és a mentális egészségünkre. Jógázunk, meditálunk, tanulunk, kimegyünk egészségügyi sétákra, jókat eszünk és sokat beszélgetünk a családunkkal és a barátainkkal.

És bízunk abban, hogy ez a kényszer távolság egymástól még jobban összeköt majd mindannyiunkat. Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

59 megtekintés0 hozzászólás