• RePityke

Home Office - 1.nap

Frissítve: 2020. ápr 17.

Már régóta terveztük, hogy szeretnénk nektek kicsit többet mesélni, többet megmutatni a műhelyünk hétköznapjaiból. Ebben a helyzetben pedig van időnk ilyenekkel is foglalkozni. Most gondolhatjátok, hogy ezek az írások igazából csak az egyikünk beszámolói lesznek, de ahogy a munka szinte minden területén kialakult közöttünk egy összhang, így ezt a naplót is közösen írjuk! Ketten, két helyen, egymáshoz közel, hiszen egy utcára lakunk egymástól, mégis az eddig megszokottól eltérően, igen messze dolgozunk. Nem is emlékszünk arra, mikor volt utoljára, hogy ilyen hosszú időre nem is találkoztunk?!


Elkezdődött tehát az első igazi home office napunk, bár nálunk inkább műhely mint iroda. Miután tegnap hazaköltöztettük a Palomából a legszükségesebbeket, eszközöket, félbehagyott munkákat, növényeket, este és ma reggel mindketten berendeztük otthoni műhelyünket. Ehhez persze rendezkedni, pakolni kellett, de szerencsére gyorsan megtaláltuk a helyünket. És talán nem is lett olyan rossz... :)


Dóri otthoni műhelye....
... itt pedig Kati készíti a táskákat!

Egy gyors videó meeting után Dóri a nap második felében folytatta a posztok gyártását és egy kis vállalkozói összefogást készített elő, amihez reméljük minél többen csatlakoznak majd, de erről később még úgyis mesélünk majd.Kati pedig belevágott az otthoni szabásba, varrásba! Befejezte azt ez egyedi ReCube megrendelést, amit még napokkal ezelőtt a műhelyben kezdett el.


Kati: ”Reméltem, hogy mindent bepakoltam, de egy két dolog azért lemaradt.. :) Nem is értem, hogy a szabócentit és a bontót, hogy hagyhattam ki a pakkból. Még szerencse, hogy a suli miatt van itthon ez-az. Na de mindegy ennek ellenére nagyon szép ReCube-ot készítettünk Timinek. Remélem neki is tetszeni fog.”


Persze mi sem csak dolgozunk és dolgozunk. Dóri főzéssel és egy jó filmmel vezette le a napot, Kati pedig még meditált egy kicsit és tervezgette, hogyha nem alszik el másnap reggel, akkor mennyi minden férhetne bele a következő napba...


Nem ígérjük, hogy minden nap írunk egy-egy újabb cikket, de igyekszünk gyakran írni arról, hogy mi történik éppen a műhelyünkben. Kövessetek minket! :)

21 megtekintés0 hozzászólás