• RePityke

Férfi táskák ? Igen vannak :)

Frissítve: 2020. máj 11.

Bár a legtöbb követőnk és vásárlónk a női nem táborát erősíti, mi mégis igyekszünk nem csak női táska márka lenni. Mivel újrahasznosított anyagokkal dolgozunk és nagyon fontos számunkra a fenntarthatóság ezért szeretnénk, hogy ne csak a hölgyek számára legyenek elérhetőek a zero waste termékek, hanem férfitáskák is készüljenek a műhelyünkben.


Úgy látjuk, hogy egyre több férfi nyit a hulladékmentes életmódra és ezért számukra most összeállítottuk, hogy a RePityke termékei közül melyek lehetnek számukra a legjobb választás. Férfi táskák tervezésénél a kihívást mindig a megfelelő anyag kiválasztása jelenti, rengeteg színes, mintás, virágos anyagunk van amit imádunk használni, de ha nekik tervezünk akkor általában a semleges, egyszerűbb szín és anyag párosításokat szoktunk használni. A harmonikus, visszafogott, sötétebb árnylatok, úgy kerülnek kiválsztásra, hogy tudjuk, több helyen is helyt kell állniuk, mind munkába járáshoz, nagy kirándulásokhoz, baráti találkozókhoz is illeniük kell.
ReZip táskáinkból rendszeresen készülnek férfiaknak készült darabok. Ezt az elöl cipzáras táska típusunkat öt különböző mintával készítjük. Ebben a fazonban mindent kényelmesen magaddal vihetsz amire a hétköznapok során szükséged lehet. Változatos anyaghasználatuk miatt, Dóri szavaival élve: "mind egy külön kis univerzum".


Igazi városi hátizsákok!


https://www.repityke.com/rezip


Ha valaki pedig egyszerűbb fazon érdekli, akkor a ReGym XL-t szoktuk neki ajánlani. Szinte minden alkalomra tökéletes választás lehet a klasszikus tornazsák fazonunk.


Mindkét táskában természetesen van egy praktikus belsőzseb és mint minden RePityke táska ezekből is csak egy készül.


https://www.repityke.com/regym-xl

De ha igazán egyedi táskát szeretnél magadnak vagy épp a tökéletes férfiajándékot keresed akkor ezekből a fazonokból is van egyedi táskatervezésre lehetőség nálunk.


Reméljük hasznos volt ez a rövid kis összefoglaló és ne feledjétek táska webshopunkban folyamatosan frissítjük a férfi darabokat is, úgy hogy időnként érdemes végig böngészni ReZip és ReGym XL mappáinkat :)


https://www.repityke.com/shop173 megtekintés0 hozzászólás