• RePityke

Elindult a blog!

A RePityke megváltoztatta az életszemléletünket. Hiszen mi nem harcos környezetvédőkként kezdtünk el megvalósítani egy márkát. Ahogy egyre többet tudtunk és tanultunk a világról, hogy merre tartunk és mivel lehetne jobbá tenni egy picit, úgy alakult át szépen lassan a kép, és lett egyre fontosabb számunkra az is, hogy milyen anyagokat használunk a műhelyben, mi kerül kidobásra, vagy ruhagyűjtőbe. És ez a mentalitás bekúszott a hétköznapjainkba is.


Régóta tervezzük már, hogy nem csak egy öko-tudatos márkát szeretnénk nektek fejleszteni, építeni, hanem egy olyan online teret is, melyben megoszthatjuk veletek tapasztalatainkat, érzéseinket a világról, a változásokról és természetesen arról, hogyan fejlődünk mi magunk is lépésről lépésre.


Nem csak és kizárólag táskákról fog tehát szólni a blog, arra számíthattok! Hiszen sokfélék vagyunk és rengeteg minden érdekel minket. Imádjuk kipróbálni a legújabb újrahasznosítós DIY technikákat. Növényeket nevelgetni a gangon és figyelni ahogy pici magról kifejlődnek. Vagy éppen biciklivel felfedezni Budapestet és a világot. Érdekelnek a workshopok és a legújabb trendek, a külföldi vagy éppen hazai fejlesztések. Kirándulunk és tapasztalunk, finomakat eszünk és gyönyörű helyekre utazunk. Sok-sok élmény, téma és ötlet kavarog a fejünkben, amiket mind-mind szeretnénk veletek megosztani!

Tartsatok velünk és fedezzük fel együtt a világot!
31 megtekintés0 hozzászólás