• RePityke

5 recycle ékszer és kiegészítő a RePityke lányok ajánlásával

1. Cirrhopp


Balogh Kinga főleg pamut pólóból készít puha, színes kiegészítőket. De mostanában különleges ékszer kollekciójával, a Plabodottal, vesz le minket a lábunkról. Workshopjain pedig izgalmas fonási szövési technikákat tanulhatunk tőle, ahol néhány óra leforgása alatt igazi recycle ékszerészek lehetünk.


Bővebb infó:

http://cirrhopp.com/2. Ursuslupus


Az Ususplupus bicikligumiból, gumimatracból és sátoranyagból készít táskát, pénztárcát és ékszereket. Ezeket a kemény és sokszor fekete anyagokat szikrázó neonszínekkel párosítja, így igazi urbanista kiegészítőkkel vértezhetjük fel magunkat a tavaszra.


Bővebb infó

http://www.ursuslupus.com3. Rikov


A Rikov textíliák teljesen magával ragadnak minket! Minden darabja egyedi, és természetes. Nem használ semmilyen mesterséges színezőanyagot, a textileket növényekkel festik be és mintázzák.
Bővebb infó:

https://www.facebook.com/Rikovi/4. Gerdushi


Cipzár és gégecső, csak ennyi kell. Nagy Gerda újrafunkcionált ékszerei egyszerre meghökkentőek, mégis elegáns darabok. A Gerdushi a hétköznapokban is hordhatóvá varázsolja a gégecsövet nyakláncként.
Bővebb infó:

https://www.facebook.com/GerdushiDesign/5. Varjas Judit


Judit újrahasznosított ékszereit a sokszínűség jellemzi. Dolgozik boros és pezsgős üvegekkel, valamint alpakka evőeszközökkel melyekből különleges gyűrűk, nyakláncok, szélcsengők készülnek.


Bővebb infó:

https://www.facebook.com/varjasjudituvegekszer/
221 megtekintés0 hozzászólás