márc. 13., Szo | RePityke Műhely

Tolltartó varró workshop - Ismerkedés a varrógéppel

Még nem varrtál soha és valami egyszerűvel kezdenél? Ráadásul érdekel a fenntarthatóság és szívesen belesnél a műhely titkokba? Akkor ezt a workshopot neked talátuk ki!
A regisztráció lezárult, betelt a létszám :)
Tolltartó varró workshop - Ismerkedés a varrógéppel

Időpont és Helyszín

márc. 13. 15:30 – 17:30
RePityke Műhely, Budapest, Városmajor u. 8, 1122 Hungary

Program

Két órás tolltartó workshopunkon fókuszban: ismerkedés a varrógéppel!

Abszolút kezdőknek is ajánljuk, a sikerélmény garantált!

Több száz anyag közül válogathatod majd ki a számodra leginkább tetszőt, és ha sikerült kiválasztani a külső és belső anyagot, valamint a cipzárt már kezdődhet is a közös kaland a varrógéppel. Ez alkalommal egy egyszerűbb szabásmintával dolgozunk majd és megtanuljuk, hogyan kell cipzárt bevarrni.

Hogy igazán otthon érezzétek magatokat nálunk, egy kis harapnivalóval és teával/limonádéval várunk majd titeket!

Mindenki saját eszközökkel és varrógéppel tud majd dolgozni, mi pedig maszkban várunk titeket. Reméljük nektek sem gond, ha így töltjük el ezt a két órát : ) Figyelünk a higiéniára és a tisztaságra és maximum öten leszünk egyszerre a műhelyben.

Az ár tartalmazza:

• szakmai segítség

• anyag- és eszközhasználat

• kis csoportos, exkluzív foglalkozás

+ nassolnivaló, tea és limonádé

Csak magadat és a lelkesedésedet kell hoznod!

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Dór és Kati

Hasznos/Fontos infók a jelentkezéshez!!!

A workshopot minimum 2 fővel, maximum 3 fővel tarjuk meg. 1 fős jelentkezés esetén új időpontot írunk, ki melyre át lehet kérni a regisztrációt vagy visszautaljuk a befizetett összeget.

A workshopon való részvételedet a regisztrációs gombra kattintva tudod jelezni felénk és a foglalásod akkor válik véglegessé, ha regisztrációs díj megérkezett hozzánk. Oldalunkon lehetőség van bankkártyával, hitelkártyával és PayPallal is fizetni. Ezen felül banki átlátással is rendezheted a díjat, ebben az esetben az offline fizetés opciót válaszd. Ehhez a visszaigazoló emailben találod majd a bankszámla számot ahova el tudod utalni az összeget.

A regisztrációs díj befizetési határideje a workshop kezdete előtt 72 óra.

Ha bármi közbe jönne, és nem tudsz résztvenni az eseményen, azt a workshop kezdete előtt, 48 órával tudod lemondani a repityke@gmail.com e-mailcímen. . Ha lemondásod 48 órán belül, vagy egyáltalán nem történik meg akkor sajnos a befizetett összeged elveszik és másik alkalomra sem tudjuk átfoglalni a befizetett regisztrációs díjadat.

További részletek a szabályzatban!

Belépő
Ár
Menny.
Összesen
  • Workshop regisztráció
    Ft4,800
    Ft4,800
    Elfogyott
Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.