márc. 06., Szo | RePityke Műhely

Neszesszer varró workshop – Kaland a varrás!

Szeretnél elmélyedni a varrás világában, de egyedül még nem mertél nekifogni? Valami könnyebb darabbal kezdenél, ahol még újat is tanulhatsz? Akkor várunk a neszesszer varró workshopunkon, ahol felfedezheted, hogy kaland a varrás!
A regisztráció lezárult, betelt a létszám :)
Neszesszer varró workshop – Kaland a varrás!

Időpont és Helyszín

márc. 06. 15:30 – 18:30
RePityke Műhely, Budapest, Városmajor u. 8, 1122 Hungary

Program

A három órás workshopon lépésről lépésre végig vezetünk egy neszesszer elkészítésének folyamatán, így akár teljesen kezdőként is bátran csatlakozhatsz hozzánk. Műhelyünkben több száz újrahasznosításra váró textil közül választhatod ki a hozzád leginkább passzoló külső- és belső anyagokat, valamint a cipzárt. Egy gyors szabást követően megismerkedünk a gépek használatával és indulhat a nagy kaland!

Hogy igazán otthon érezzétek magatokat nálunk, egy kis harapnivalóval és teával/limonádéval várunk majd titeket!

Mindenki saját eszközökkel és varrógéppel tud majd dolgozni, mi pedig maszkban várunk titeket. Reméljük nektek sem gond, ha így töltjük el ezt a három órát : ) Figyelünk a higiéniára és a tisztaságra és maximum öten leszünk egyszerre a tágas műhelyben.

Az ár tartalmazza:

• szakmai segítség

• anyag- és eszközhasználat

• kis csoportos, exkluzív foglalkozás

+ nassolnivaló, tea és limonádé

Csak magadat és a lelkesedésedet kell hoznod!

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Dór és Kati

!!!Hasznos/Fontos infók a jelentkezéshez!!!

A workshopot minimum 2 fővel, maximum 3 fővel tarjuk meg. 1 fős jelentkezés esetén új időpontot írunk, ki melyre át tudunk regisztrálni vagy visszautaljuk a befizetett összeget.

A workshopon való részvételedet a regisztrációs gombra kattintva tudod jelezni felénk és a foglalásod akkor válik véglegessé, ha regisztrációs díj megérkezett hozzánk. Oldalunkon lehetőség van bankkártyával, hitelkártyával és PayPallal is fizetni. Ezen felül banki átlátással is rendezheted a díjat, ebben az esetben az offline fizetés opciót válaszd. Ehhez a vissza igazoló emailben találod majd a bankszámla számot ahova el tudod utalni az összeget.

A regisztrációs díj befizetési határideje a workshop kezdete előtt 72 óra.

Ha bármi közbe jönne, és nem tudsz eljönni az eseményre, azt a workshop kezdete előtt 48 órával tudod lemondani a repityke@gmail.com e-mail címen. Ha lemondásod 48 órán belül, vagy egyáltalán nem történik meg akkor sajnos a befizetett összeged elveszik és másik alkalomra sem tudjuk átfoglalni a befizetett regisztrációs díjadat.

További részletek a szabályzatban!

Belépő
Ár
Menny.
Összesen
  • Workshop regisztráció
    Ft6,000
    Ft6,000
    0
    Ft0
ÖsszesenFt0